TV or not TV

«Winning Time»: Άναψε… φωτιές το σήριαλ για τη δυναστεία των Λέικερς (video)

«Winning Time»: Άναψε… φωτιές το σήριαλ για τη δυναστεία των Λέικερς (video)
Και ξαφνικά, ένα δίλεπτο τρέιλερ ξετρέλανε τους φαν του μπάσκετ και κυρίως του ΝΒΑ και των Λέικερς. Δύο χρόνια μετά το «Last Dance», το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μάικλ Τζόρνταν παρουσιάστηκε το πρώτο τρέιλερ της σειράς «Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty», η οποία θα αφορά τους κραταιούς Λέικερς του Μάτζικ Τζόνσον, πίσω στη «χρυσή» δεκαετία του ‘80.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάρτιο, μέσα από την πλατφόρμα HBO και θα πραγματεύεται τη δυναστεία που έχτισαν οι «Λιμνάνθρωποι» στα ‘80s.
winning-time-header-image-1920_0.webp
Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την άνοδο των «Showtime» Λέικερς από την στιγμή που υπογράφει σε αυτούς ο θρυλικός Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον και πώς το πάθος του για το παιχνίδι και για να προσφέρει θέαμα στο κοινό, έχτισε αυτή την πανίσχυρη ομάδα που άφησε το στίγμα της, στην ιστορία του NBA. Το ύφος της σειράς, αναμένεται να εναλλάσσεται από κωμικό σε δραματικό, εμπεριέχοντας και στοιχεία ντοκιμαντέρ. 


Δημιουργός και σκηνοθέτης του νέου αυτού εγχειρήματος είναι ο Adam McKay, γνωστός στο ευρύ κοινό, από τα: «The Big Short», «Vice», «Ant-Man», «The Other Guys» αλλά και την επίσης επιτυχημένη σειρά του HBO, «Succession».


Το HBO έχει δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο καστ, με τον John C. Reilly («Chicago», «Guardians of the Galaxy», «Χοντρός και Λιγνός») να παίζει τον Jerry Buss, ιδιοκτήτη των Lakers και τον πρωτοεμφανιζόμενο Quincy Isaiah, να ενσαρκώνει τον πρωταγωνιστή «Μάτζικ». Στο ρόλο του Jerry West, ο Jason Clarke («Terminator», «Zero Dark Thirty», «Everest») και σε αυτόν του Kareem Abdul-Jabbar, ο Solomon Hughes. Τον κόουτς Pat Riley θα υποδυθεί ο Adrien Brody («Ο Πιανίστας», «Grand Budapest Hotel», «Peaky Blinders»).
thumbnail_mesa.png
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο DeVaughn Nixon, που πριν 30 χρόνια είχε πάρει μέρος στο «The Bodyguard», παίζοντας στον πρώτο του ρόλο, ένα από τα παιδιά της Γουίτνει Χιούστον, αναμένεται να υποδυθεί στο «Winning Time», τον... ίδιο του τον πατέρα, Norm Nixon
nixon_me_baba_mama.jpg

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0